Ik ben er weer!

Ik ben er weer!

Het is even stil geweest hier. Daar ben ik me al te goed van bewust, maar ik ben weer terug en opgeladen en klaar om weer aan de slag te gaan.

De zomervakantie heb niet alleen gebruikt om weer op te laden, maar ook om na te denken over hoe ik verder wil met De Creatieve Tas. Ik merkte namelijk dat ik een beetje blokkeerde zo voor de zomer en dat komt de creativiteit niet ten goede.

Ik merkte namelijk dat ik teveel bezig was met bestellingen en te weinig met gewoon lekker bezig zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik ben super dankbaar en blij met de bestellingen die ik krijg, maar de balans was een beetje weg. Die balans ga ik dus weer terugbrengen.

Ik ga dus weer lekker aan de knutsel. Er borrelt van alles in m’n hoofd. O.a. zal ik van één van deze stofjes een tas voor mezelf gaan maken. Ook voor mij is het even tijd voor iets nieuws en dan kan ik gelijk een nieuw ontwerp gaan uitproberen.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ik wens je een inspirerend weekend toe!

Creatieve groet, Irene


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *