Gedachten verzetten

Gedachten verzetten

Mijn werk als ontwerper, zoals ik dat tegenwoordig noem, helpt mij enorm om mijn gedachten te verzetten. Als je gefocust bezig bent met spelden en naald en draad en dergelijke heb je ook gewoon geen mogelijkheid om af te dwalen, want dan zit geheid mijn vinger vast aan het stuk stof. En ja, dat gebeurt wel eens. Gelukkig heb ik ondertussen al wat eelt op m’n vinger gekregen.

Doen wat je leuk vindt, helpt om in het NU te zijn. Om gewoon te ZIJN in het moment en dat vind ik heerlijk. Dat geeft me rust. Als ik dus een keer niet goed in mijn vel zit of spanning voel, weet ik dus wat ik kan doen om uit dat gevoel te komen. Namelijk, lekker bezig met mijn ontwerpwerk. Ook deze week ben ik lekker bezig. Het liefst zou ik twee tassen afmaken deze week. Ik hou ervan om mezelf doelen te stellen, maar ik kan het tegenwoordig ook loslaten als ik een doel niet helemaal haal. Ik weet namelijk dat ik soms best hoge eisen aan mezelf kan stellen.

Deze week ben ik in ieder geval bezig met een Zonnebloemen tas en een tas voor diegenen die lezen op hun hobby lijstje hebben staan. Daarna ga ik nog een andere tas maken met boeken als onderwerp én ga ik starten voor een klant met het ontwerpen van een tasje voor haar oliën. Voorlopig hoef ik me dus niet te vervelen en ik kan ik heerlijk m’n gedachten verzetten.

Vind jij het ook zo fijn om je gedachten te kunnen verzetten met iets wat je leuk vindt om te doen? Herken je het? Ik zou het leuk vinden als je jouw gedachten daarover wilt delen.

Crea groet, Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *