Een nieuwe uitdaging

Een nieuwe uitdaging

Een nieuwe week is alweer begonnen. Een week waarin mijn oudste zoon 13 wordt en ik voor de uitdaging sta om een Lord of the Rings taart voor hem te maken.

Afgelopen weekend heb ik de Zonnebloem Tas afgemaakt en afgeleverd aan de klant voor wie ik de tas op bestelling had gemaakt. Het is altijd spannend om iets speciaal voor een klant te maken. Ik vertrouw op mijn creativiteit en kunnen, maar ik weet nooit van tevoren precies hoe het resultaat eruit zal zien en dus is het altijd even afwachten wat de klant er uiteindelijk van vindt. In dit geval was ze super blij met de vrolijke zonnige tas.

Deze week wil ik de Boeken Tas afmaken, want dat is door omstandigheden (2 dagen migraine) helaas niet gelukt afgelopen week. En zoals ik had aangegeven in mijn vorige blogpost, wil ik deze week ook een start maken met het tasje voor de oliën van een klant. Daar heb ik ook echt zin in, omdat het een ander soort tasje is dan wat ik tot nu toe heb gemaakt. Een leuke uitdaging dus.

Wat zijn jouw plannen voor deze week? Denk je van tevoren na over bepaalde doelen die je wilt bereiken of dingen die je echt graag gedaan wilt hebben of zie je wel hoe het loopt?

Hele fijne week gewenst! Crea groet, Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *