De Boeken Tas is af en nog meer nieuwtjes

De Boeken Tas is af en nog meer nieuwtjes

Goedemorgen op deze mooie maandag! Een nieuwe week is weer begonnen. Afgelopen week stond voor mij vooral in het teken van de verjaardag van mijn zoon, maar die festiviteiten zijn nu geweest en dus kan ik me weer volop richten op De Creatieve Tas.

Om deze week goed te starten wil ik je met trots laten weten dat de Boeken Tas af is! Joepie!! Ik ben erg blij weer met het resultaat en ik hoop dat ik snel iemand blij kan maken met deze unieke tas. Ik heb er met veel plezier en liefde aan gewerkt.

Verder heb gisteren in een FB post de hulp van mijn volgers ingeroepen. Ik vind het namelijk heel fijn om jullie te betrekken bij het proces en de ontwikkeling van De Creatieve Tas. Volg je me nog niet op Facebook? Dan zou ik het super leuk vinden als je dat wel gaat doen. Je vindt de pagina van De Creatieve Tas hier. Wat ik mijn FB volgers heb gevraagd is of ze willen meedenken over de ondertitel van De Creatieve Tas. Deze ondertitel ga ik ook gebruiken op het logo, visitekaartjes en noem maar op. Dus ik wil graag iets wat aanspreekt en hoe fijn is het dan om de input van je volgers te horen. Van de 5 opties die ik had neergezet is deze het meeste gekozen: Handmade Bags by Irene. Wat ik vooral ook heel leuk vond, was dat velen groots dachten, namelijk met een Engelse ondertitel kun je ook groeien buiten Nederland. Wie weet eens op een show in Parijs. Wat anderen juist vonden was dat het unieke aspect ook naar voren mocht komen. Dus ik heb nog even iets om over te brainstormen, maar ik ben super blij met alle input. Ik waardeer het enorm!

Deze week is het oliën tasje aan de beurt. Ik ben al bezig geweest met een ontwerp en deze week mag dat vorm gaan krijgen. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat en hou je zeker op de hoogte hiervan!

Verder zijn er plannen in ontwikkeling voor een strandtas met het oog op de zomer. Ook hiervoor heb ik naar de mening van mijn volgers gevraagd via Facebook. Dus nu is het aan mij om met die input wat moois te gaan creëren.

Ik wens je een hele fijne inspirerende week. Lieve groet, Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *